26 Kasım 2009 Perşembe

Ok.com.tr yenilendi!


Türkiye’nin en kapsamlı cinsellik platformu www.ok.com.tr, cinsel soru ve sorunlara odaklanan önemli referans noktalarından biri. Yıllardır Türkiye’de sağlıklı cinsel yaşamın gerekliliklerine odaklanan ve kullanıcılarıyla bire bir iletişime önem veren OK, yenilenen yüzü ve eğlenceli içeriğiyle daha geniş katılımlı, dinamik bir çizgiyi benimsiyor.

Cinsellik ve cinsellikle ilgili pek çok haberin, keyifli köşelerin, testlerin ve online soru cevap bölümünün yer aldığı ok.com.tr, yine Akampus Youth Marketing imzasıyla yenilendi. Eczacıbaşı | OK ile 2003’ten bu yana bir arada hareket eden Akampüs, gençliğin olduğu kadar, tasarımıyla ve yaptığı özel içerik çalışmalarıyla Türkiye’de cinselliğin de nabzını tutuyor.

13 Kasım 2009 Cuma

Türkiye’nin ilk çizgi blog sitesi Fosbuk.com yayında!




Akampüs, Türkiye’nin ilk çizgi blog sitesi www.fosbuk.com'u Foster's sponsorluğunda hayata geçirdi. Fosbuk.com’da kullanıcılar, var olan hazır karakter ve ikonlarla kendi karikatürlerini oluşturabiliyor. Bu karikatürlere “Fos” adı veriliyor. Fos yaratmak için kullanıcıların siteye kayıt olmaları şart değil. Ancak sadece kayıtlı kullanıcılar kendi Fos Bloglarını yayınlayabiliyorlar, Fos’larını sosyal ağlarda paylaşabiliyor, başka Fos Blogları takip edip oylayabiliyorlar.

Fosbuk.com’da Fos Blog yaratmak için yazı ya da çizim kabiliyetine gerek yok. Mizah duygusuna güvenen, hikâyesi olan, kendi kahramanlarına hayat vermek isteyen herkes Fos yaratabiliyor ve paylaşabiliyor.

Fosbuk.com’un Facebook’taki sayfasında ise kullanıcılar Fos’larını paylaşıyor, kendilerine yeni takipçiler katıyor, en güncel Fosbuk haberlerine ulaşabiliyorlar.

10. yaşını bu sene kutlayacak olan Akampüs’ün www.fosbuk.com projesi,Türkiye’nin en eğlenceli ve tasasız birası Foster’s sponsorluğunda hayata geçti. Anadolu Efes’in lisanslı markası Foster’s genç ve eğlenceli kimliğini öne çıkaran projelere destek olmayı Fosbuk.com ile sürdürüyor.

Fosbuk.com sunduğu eğlence ve kullanım kolaylığıyla Türkiye’nin en yaratıcı ve komik Fos Blogger’larını bekliyor!

Bu arada Fosbuk Facebook'ta! Takip etmek ister misiniz?