8 Nisan 2009 Çarşamba

Akampüs'te bu aralar...

En son Fortis ve Papermate ile kışa veda ettik. Marmara Gold, YKM, Intel, Eurolig ve Fritolay ile bahara merhaba diyoruz. Şenlikler için gün sayıyor, projelerimize son rötuşları yapıyor, tüm bunlar için güneş enerjisinden faydalanıyoruz.

Akampus koridorlarında neler konuşuluyor?

Fortis: Yoğun ve etkili kartlandırma çalışması… Fortis kafelerde öğrencileri ağırladık, binlerce promosyon malzemesi dağıttık.

Rotring/Papermate: Kampüslerde post-it’lere Papermate kalemlerle yüzlerce öğrenci iz bıraktı. Akampus.com’da on binler izleri takip etti, oyladı, kazandı!

Marmara Gold: Hâlâ kampüslerdeyiz, hala dünyanın en eğlenceli tavla turnuvasını biz düzenliyoruz. Dev zarlar ve altınlar havada uçuşuyor, Altın Zar Tavla Turnuvası İTÜ, İÜ, YTÜ, Anadolu ve Marmara’da sürüyor.

YKM: Mağaza partileri, konserler, sinema gösterimleri, ödüllü yarışmalar ve üniversitelilere özel kartlandırma çalışması… Elçilerimizle bir yıl boyunca YKM için kampüslerdeyiz!

Intel: Akampus.com’da Intel özel bölümü…. Intel için Akampüs’ün tasarladığı özel soru cevap alanı. Online marketing’in en verimli örneklerinden biri.

Foster's: Partiler, sinema ve tiyatro gösterimleri, sergiler... Fosters marka elçileri eğlenceyi kampüslerine, kampüslerini eğlenceye götürmeye devam ediyor.

Pegasus: "En Uçuk Hayaller" konsepti çerçevesinde bir ay boyunca hergün, Kıbrıslı öğrencilere gidiş-dönüş bileti... Öğrenciler hayallerini akampus.com'daki hayal tahtasına yazdı ve oylama sonunda yüzlerce üniversiteli uçuk hayalleri sayesinde uçma şansına erişti!

Efes Pilsen Euroleague: Euroleague basketbol heyecanı kampüslerde…


Hiç yorum yok: